مواد-شیمیایی-گلیسیرین-چیستبررسی-مواد-شیمیایی-گلیسی

جستجو برای مواد شیمیایی گلیسیرین چیستبررسی مواد شیمیایی گلیسی:


گلیسیرین چیست مواد شیمیایی گلیسیرین چیستبررسی مواد شیمیایی گلیسیرین چیست گلیسیرین مایع بی بو و شفافی است که در بیشتر چربی های طبیعی گیاهی و حیوانی، از جمله چربی هایی که در پوست شما هستند وجود دارد در حال حاضر



شرکت سینا فرآیند حکیم
شرکت سینا فرآیند حکیم با تخصص و سابقه در زمینه تهیه و توزیع مواد شیمیایی مورد نیاز صنایع مختلف از جمله صنایع دارویی ، غذایی ، آرایش و بهداشتی و صنعت و با هدف تامین نیازهای بخش صنعت کشور و با پشتوانه سال‌ها تجربه حرفه ای در زمینه شناخت بازار، و ایجاد ارتباط موثر بین تامین کنندگان و مصرف کنندگان ، فعالیت دارد . مفتخریم که با تلاش مستمر و تهیه برترین کیفیت مواد اولیه و ارائه بهترین شرایط فروش، در جهت پاسخگویی به نیاز صنعت کشور و بالا بردن سطح رضایت مشتریان خود فعالیت می کنیم. متعهد و متمرکز بودن بر روی رضایت مشتریان باور ما است .

گلیسیرین چیست مواد شیمیایی گلیسیرین چیستبررسی مواد شیمیایی گلیسیرین چیست گلیسیرین مایع بی بو و شفافی است که در بیشتر چربی های طبیعی گیاهی و حیوانی، از جمله چربی هایی که در پوست شما هستند وجود دارد در حال حاضر

گلیسیرین چیست مواد شیمیایی گلیسیرین چیستبررسی مواد شیمیایی گلیسیرین چیست گلیسیرین مایع بی بو و شفافی است که در بیشتر چربی های طبیعی گیاهی و حیوانی، از جمله چربی هایی که در پوست شما هستند وجود دارد در حال حاضر

گلیسیرین چیست مواد شیمیایی مجموع مطالب مجموع نظرات مواد شیمیایی بررسی مواد شیمیایی گلیسیرین چیست گلیسیرین مایع بی بو و شفافی است که در بیشتر چربی های طبیعی گیاهی و حیوانی، از جمله چربی هایی که در پوست شما هستند وجود دارد در حال حاضر گلیسیرین بیش از کاربرد مختلف به خصوص در صنعت دارو سازی ، بهداشت و مراقبت شخصی ، مواد آرایشی و صنایع غذایی را دارا می باشد نام های مترادف گلیسرول       گلیسیرین این ماده که یک شوگر الکل الکل قند به حساب می آید به صورت طبیعی گیاهی و حیوانی و همچنین سنتزی در صنایع پتروشیمی وجود دارد بیش از دو قرن پیش، این ماده از واکنش اتفاقی و طی گرم نمودن روغن زیتون و سرب مونوکسید کشف گردید  گلیسیرین تجاری از محصولات طبیعی مانند روغن های گیاهی یا از طریق الکل پروپیلن ساخته شده است که در بسیاری از صابون ها و محصولات مراقبت از پوست استفاده می شود فقط مطمئن شوید که یک گلیسیرین گیاهی را به جای یک ماده مشتق شده از مواد شیمیایی انتخاب کنید تا بیشتر از مزایای آن بهره مند گردید الکل سه عاملی است که به هر نسبتی در آب حل می شود ولی در اتانول و دیگر حلال های آلی به خوبی حل نمی شود گلیسیرین در حضور گرما و مواد آبگیر آب خود را از دست داده به آلئید دود کننده با بوی بد که مخاط را به شدت آزار می دهد تبدیل می شود ایجاد آکرولئین با این مشخصات راهی برای تشخیص گلیسرول می باشد گلیسرول گروه هیدروکسیل دارد که مسئول حلالیت در آب می باشد گلیسرول در طبیعت بیشتر به صورت ترکیب با اسیدهای چرب است که چربی را می سازد برای نمونه یک مولکول گلیسرول با یا اسید چرب مونوگلیسرید یا تری گلیسرید را می سازد مانند روغن نباتی و … گلیسیرینمشخصات فنی گلیسیرین نام شیمیایی گلیسیرین فرمول شیمیایی دمای ذوب درجه فارنهایت دمای جوش درجه فارنهایت حلالیت در آب قابل حل است شکل ظاهری مایع شیرین ، شفاف ، بی بو و چسبناک گرید محصول صنعتی و خوراکی انواع گلیسیرین انواع گلیسیرین به شرح زیر میباشد گیاهی این ماده از گیاهان سرشار از چربی های تری گلیسیرید به دست می آید از روغن سبزی‌ها و گیاهانی مانند روغن نخل، روغن هسته خرما و روغن نارگیل، تحت فشار و یا در طی واکنش با باز های قوی مانند سدیم هیدروکسید تولید می‌گردد این عملیات موجب می شود تا گلیسیرین موجود، از اسیدهای چرب جدا شود و با آب مخلوط گردد در نتیجه محصول نهایی که یک مایع بی بو و دارای طعم شیرین است حاصل می گردد حیوانی به‌ وسیله چربی‌ های حیوانی طی فرآیند تولید صابون تولید می‌شود هیدرولیز چربی های گیاهی و یا حیوانی با کمک سدیم هیدروکسید می تواند بیشترین حجم تولیدی گلیسرول به روش طبیعی را تولید نماید سنتزی توسط قند عصاره نیشکر یا ذرت و همین‌طور پروپیلن به دست می‌آید از تقطیر نفت، پروپیلن به دست می آید در نهایت گلیسیرین نیز با اضافه کردن کلر به مولکول و سپس هیدرولیز کردن تری کلروپروپان تولید می گردد محصول تولید شده از روش سنتزی یا مصنوعی به دلیل خلوص درصد در کاربردهای دقیق تری به خصوص در بیوتکنولوژی و ساخت داروها استفاده می شود کاربرد های گلیسیرین آرایشی و بهداشتی  در فرمولاسیون محصولات مراقبت شخصی برای روان کنندگی و به عنوان نرم کننده در بسیاری از محصولات مراقبتی پوست ومو که رطوبت باید در حد مطلوبی باشد استفاده می شود  به عنوان ماده اصلی برای جلوگیری از سختی و خشکی خمیر دندان در تیوب ها استفاده می شود و تقریبا یک سوم استفاده این ماده در محصولات مراقبت شخصی در خمیر دندان ها است کرم های حاوی این ماده می توانند رطوبت بیشتری را نسبت به کرم های ساخته شده از هیالورونیک اسید و یا روغن های سیلیکونی جذب نمایند و مانع از، از دست دادن آب شود دارویی برای حل کردن دارو ها ، رطوبت بخشی به قرص ها و افزایش ویسکوزیته داروهای مایع استفاده می شود این ماده در شربت سرفه ، داروهای درمان عفونت گوش، به عنوان حامل برای آنتی بیوتیک ها و ضد عفونی کننده و پلاستی سایزر در کپسول های پزشکی استفاده می شود محصول فوق می تواند به صورت خوراکی ، با رساندن آب کافی به روده ها سبب جلوگیری از یبوست شود این ماده به‌عنوان یک مرطوب‌کننده برای درمان و پیشگیری از خشکی، زبری پوستی، خارش و تحریکات جزئی پوست استفاده می‌گردد صنایع غذایی گلیسیرین یک شوگر الکل به حساب می آید و در لیست ترکیبات موجود در مواد غذایی در دسته ی کربوهیدرات ها قرار می گیرد اتحادیه ی اروپا این محصول را در گرید خوراکی با شماره ی معرفی نموده است مقدار کالری این ماده در هر گرم می باشد و شیرینی آن نسبت به ساکارز حدود درصد است  به‌عنوان یک روان کننده عامل مرطوب‌کننده ، ضخیم کننده و حجم دهنده در شیرینی‌پزی استفاده شود به عنوان حلال یا شیرین‌کننده برای محصولات لبنی کرم استفاده شود نگه‌دارنده در کنسروها، میوه‌های فرآوری شده، تولید مربا و سایر مواد غذایی اضافه شود  به عنوان عامل نرم کننده در نان، کیک، گوشت ، پنیر و شکلات استفاده می شود مواد منفجره گلیسرول یکی از مواد اولیه ی مورد استفاده در تولید نیتروگلیسیرین و در نتیجه تولید مواد منفجره ای مانند دینامیت می باشد این ماده از مخلوط نمودن و واکنش بین گلیسرول، اسید نیتریک و اسید سولفوریک به وجود می آید این ماده ی روغنی به وجود آمده وقتی در برابر حرارت قرار می گیرد منفجر می شود ضد یخ به دلیل نقطه ی انجماد پایین این ترکیب، اولین ضد یخ مورد استفاده در رادیاتور ماشین ها به حساب می آید اگر چه امروزه اتیلن گلیکول ها توانستند جایگزین این ماده شوند اما همچنان در فرمولاسیون ضد یخ ها می توان ترکیب یک گلیکول، یک الکل و گلیسرول را مشاهده نمود تولید گلیسیرین منبع اصلی گلیسیرین بافت چربی جانوران و گیاهان روغن زیتون است منبع عمده تهیه گلیسیرین، تولید آن از واکنش صابونی شدن است در فرآیند صابونی شدن، چربی با قلیا وارد واکنش شده و صابون و گلیسیرین را تولید میکند و بعد از جداسازی و تقطیر، گلیسیرین بدست میآید گلیسیرین در چربیها به صورت ترکیب با اسید پالمتیک اسید موجود در خرما ، اسیداستئاریک، اسید اولئیک است گلیسیرین همچنین در زرده تخم مرغ هم وجود دارد در مغز انسان، گلیسیرین به صورت اسید منو گلیسیریک وجود دارد استخراج گلیسیرین از منابع آن شکافتن چربیها به اجزا سازندهاش در آب با سه روش انجام میگیرد افزودن باز قلیا این روش سادهترین و قدیمیترین شیوه تولید صابون است بعد از واکنش صابونی شدن، گلیسیرین به صورت محلول با آب در لایه زیرین صابون قرار میگیرد افزودن آب آهک واکنش آب آهک با چربی، در فشار و در دمای درجه سانتیگراد انجام میگیرد و گلیسیرین به صورت مخلوطی از اسیدهای چرب بدست میآید که بعدا جداسازی میشود   دیدن این مطالب نیز به شما پیشنهاد می‌شود پارافین و کاربردهای آن درباره سولفات آلومینیوم بیشتر بدانید وحید درویش نظرات هیچ نظری هنوز ثبت نشده است ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید نام پست الکترونيک سایت یا وبلاگ پیام شما میتوانید از این تگهای استفاده کنید یا ، یا ، ، یا ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، کد امنیتی ارقام فارسی و انگلیسی پذیرفته می‌شوند نظر بصورت خصوصی ارسال شود نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید پست الکترونیک برای عموم قابل مشاهده باشد اخطار منوی اصلی خانه سرآغاز خلاصه آمار کلمات کلیدی مواد شیمیایی رشته های دانشگاهی دانشگاه اسید گرایشهای رشته شیمی بایگانی بهمن آذر آخرین مطلب تری سدیم فسفات ایزوپروپانول استون پلی وینیل الکل چیست پارافین چیست گلیسیرین چیست اسید و باز چیست اسید سولفوریک چیست کارشناسی ارشد شیمی کاربردی کارشناسی ارشد شیمی فیزیک پیوندها تجهیزات صنعتی وبلاگ رسمی شرکت بیان صندوق بیان قدرت گرفته از بلاگ بیان