مواد-شیمیایی-مصرفی-سایر-در-پارس-سنتر-گلیسیرین-یا-ی

جستجو برای مواد شیمیایی مصرفی سایر در پارس سنتر گلیسیرین یا ی:


گلیسیرین محصولات مواد شیمیایی مصرفی سایر در پارس سنتر گلیسیرین یا یک الکل سه عاملی با فرمول شیمیایی است گلیسیرین مایعی زلال، بی‌رنگ، بدون بو، با مزه شیرین و غیر سمی است این ماده در معرض هوا به آرامی رطوبت جذب می‌کند



شرکت سینا فرآیند حکیم
شرکت سینا فرآیند حکیم با تخصص و سابقه در زمینه تهیه و توزیع مواد شیمیایی مورد نیاز صنایع مختلف از جمله صنایع دارویی ، غذایی ، آرایش و بهداشتی و صنعت و با هدف تامین نیازهای بخش صنعت کشور و با پشتوانه سال‌ها تجربه حرفه ای در زمینه شناخت بازار، و ایجاد ارتباط موثر بین تامین کنندگان و مصرف کنندگان ، فعالیت دارد . مفتخریم که با تلاش مستمر و تهیه برترین کیفیت مواد اولیه و ارائه بهترین شرایط فروش، در جهت پاسخگویی به نیاز صنعت کشور و بالا بردن سطح رضایت مشتریان خود فعالیت می کنیم. متعهد و متمرکز بودن بر روی رضایت مشتریان باور ما است .

مواد شیمیایی مصرفی سایر در پارس سنتر گلیسیرین یا یک الکل سه عاملی با فرمول شیمیایی است گلیسیرین مایعی زلال بی‌رنگ بدون بو با مزه شیرین و غیر سمی است ا گلیسیرین محصولات مواد شیمیایی مصرفی سایر در پارس سنتر گلیسیرین یا یک الکل سه عاملی با فرمول شیمیایی است گلیسیرین مایعی زلال، بی‌رنگ، بدون بو، با مزه شیرین و غیر سمی است این ماده در معرض هوا به آرامی رطوبت جذب می‌کندگلیسیرین محصولات مواد شیمیایی مصرفی سایر در پارس سنتر گلیسیرین یا یک الکل سه عاملی با فرمول شیمیایی است گلیسیرین مایعی زلال، بی‌رنگ، بدون بو، با مزه شیرین و غیر سمی است این ماده در معرض هوا به آرامی رطوبت جذب می‌کند

گلیسیرین محصولات مواد شیمیایی مصرفی سایر در پارس سنتر گلیسیرین یا یک الکل سه عاملی با فرمول شیمیایی است گلیسیرین مایعی زلال، بی‌رنگ، بدون بو، با مزه شیرین و غیر سمی است این ماده در معرض هوا به آرامی رطوبت جذب می‌کند

صفحه نخستمحصولاتتوزیع کننده ها خانه محصولات شیمی مواد شیمیایی مصرفی مواد شیمیایی مصرفی سایر حداقل مقدار سفارش گلیسیرین چیست گلیسیرین یا یک الکل سه عاملی با فرمول شیمیایی است گلیسیرین مایعی زلال، بی رنگ، بدون بو، با مزه شیرین و غیر سمی است این ماده در معرض هوا به آرامی رطوبت جذب می کند گلیسیرین به هر نسبتی در آب و اتانول حل می شود اما در حلال های آلی مانند کلروفرم، اتر، بنزن و حل نمی شود بیشتر ترکیباتی که در آب یا الکل حل نمی شوند، در گلیسیرین محلول هستند گلیسیرین خالص یک ماده شیرین، شفاف، بی رنگ، بی بو و غلیظ است و در حضور گرما و مواد آب گیر، آب از دست داده به یک آلدئید دود کننده با بوی بد که مخاط را به شدت آزار می دهد تبدیل می شود گلیسرول گروه هیدروکسیل دارد که مسئول حلالیت در آب می باشد گلیسرول در طبیعت بیشتر به صورت ترکیب با اسیدهای چرب است که چربی را می سازد برای نمونه یک مولکول گلیسرول با یک یا سه اسید چرب مونوگلیسرید یا تری گلیسرید را می سازد؛ مانند روغن سویا، روغن پالم، روغن نارگیل و از گلیسیرین خالص در داروسازی استفاده می شود ماده اولیه آرایشی و بهداشتی گلیسرین گرید آرایشی بهداشتی گلیسیرین از اجزا تشکیل دهنده بسیاری از شامپوها، کرم ها، لوسیون های مرطوب کننده و انواع صابون ها و محسوب می شود رطوبت عامل مهم نرمی و شفافیت پوست و مو بوده و گلیسیرین یکی از بهترین جاذب های رطوبت در طبیعت بشمار می رود به علت همین ویژگی خاص رطوبت پذیری، از آن به عنوان ماده ای بسیار عالی در کرم ها و دیگر محصولات آرایشی بهداشتی بهره می برند گلیسیرین هنگامی که با پوست تماس پیدا می کند، موجب جذب رطوبت در لایه بالایی شده که این عمل مانع خشک شدن پوست می شود در واقع گلیسیرین رطوبت را به سطح پوست انتقال می دهد، ممکن است این رطوبت را از محیط بگیرد اما هنگامی که در یک محیط خشک قرار داشته باشیم گلیسیرین رطوبت لازم را از لایه های عمیق تر پوست بیرون کشیده و آن را به سطح پوست می رساند در حالی که این ماده رطوبت مورد نیاز پوست را حفظ می کند، می تواند باعث کاهش آب رسانی در لایه های عیمق تر پوست شود، این واکنش به علت خواص هیدروژیکی گلیسیرین، که به آن اجازه می دهد تا رطوبت را از منابع دیگر جذب کند برای رفع این مشکل می توان گلیسیرین را همراه با چربی مانند موم زنبور یا یک روغن چرب که مانع تبخیر رطوبت از سطح پوست می شود رفع کرد صنایع غذایی گلیسرین گرید خوراکی گلیسرول در غذاها و نوشیدنی ها به عنوان، حلال و شیرین کننده عمل می کند و ممکن است به حفظ غذاها کمک کند همچنین به عنوان پرکننده در غذاهای کم چرب تهیه شده به عنوان مثال، کوکی ها و به عنوان یک ماده ضعیف کننده در لیکور ها استفاده می شود گلیسیرین دارای چگالی کالری شبیه قند است، اما یک شاخص گلیسمی پایین و مسیر متابولیکی مختلف در بدن است همچنین در هنگام استفاده از شیرین کننده های پلیول مانند اریتیتول و زایلیتول توصیه می شود دارویی و مراقبت شخصی گلیسیرین در تهیه داروهای پزشکی، دارویی و شخصی مورد استفاده قرار می گیرد که عمدتاً به عنوان وسیله ای برای بهبود صافی و به عنوان یک نرم کننده است این ماده در درمان های آلرژیک ایمنوتراپی، شربت سرفه، اکسیر و دفع آفات، خمیردندان، دهان شوینده ها، محصولات مراقبت از پوست، کف ریش تراشی، محصولات مراقبت از مو، صابون ها و نرم کننده های شخصی مبتنی بر آب استفاده می شود ضد یخ مانند اتیلن گلیکول و پروپیلن گلیکول، گلیسرول یک غیر یونی است که پیوندهای هیدروژنی قوی با مولکول های آب ایجاد می کند این ماده تشکیل یخ را مختل می کند حداقل دمای انجماد در حدود مربوط به ٪ گلیسرول در آب است در گذشته از آن بعنوان ضدیخ ماشین استفاده می کردند اما در حال حاضر متانول و اتیلن گلایکول استفاده می شود نظامی گلیسرول برای تولید نیتروگلیسیرین استفاده می شود که یک ماده برای ساخت مواد منفجره است آسان کیمیا تجارت کهن مشاهده سایت فروشنده © تمامی كالاها و خدمات اين سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامي ايران است تصویر از